Ексклюзиви
четвер, 17 листопада 2011 16:27

Львівські чорнобильці не домовилися з Пенсійним фондом

Сьогодні о 10 годині ранку у Львові представники ГО "Діти Чорнобиля" зібралися біля Обласного Пенсійного фонду. Люди хотіли знайти спільне рішення своїх проблем разом із керівником Пенсійного фонду у Львівській області Олександром Друговим.

Чорнобильці пояснюють, що за законом у них мають бути пенсії від 4 тисяч гривень і більше, а фактично вони отримують хто 1200, а хто й менше.

- У разі, якщо влада не піде з нами на контакт, ми змушені будемо йти на крайні міри, - заявила голова "Чорнобильського фонду" Буренок Валентина. – Ми готові до голодування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Львівські чорнобильці готові безстроково голодувати

Ближче до 11 години Олександр Другов прийняв чорнобильців у своєму кабінеті. Представників ЗМІ у кабінет не впустили. Згоди з людьми керівник фонду так і не дійшов.

Після таких новин пікетувальники, які перебували в холі Пенсійного фонду, спричинили штовханину й під крики "Ганьба" Олександр Другов був вимушений повернутись до свого кабінету. Біля кабінету чиновника виставили охорону з міліціонерів.

Свої вимоги чорнобильці передали депутату Львівської облради Андрію Холявці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після Донецька і Харкова чорнобильці захопили Пенсійний фонд у Львові

Головні вимоги чорнобильців звучать так: "свідомо не перекручувати в ЗМІ факти про виплату пенсій інвалідам чорнобильцям згідно з судовими рішеннями; припинити цькування суспільства проти чорнобильців; виконувати всі рішення суду іменем України; терміново призначити нам пенсії, які ми отримували, і маємо отримувати згідно з судовими рішеннями, враховуючи борг за листопад 2011року та ті пенсії, які виплачувались до листопада 2011 року згідно з судовими рішеннями.

Не вигадуйте, хитруючи на свій розсуд, надаючи перевагу одній з категорій. Держава надала гарантії для всіх категорій чорнобильців. Якщо Другов Олександр Олексієвич не може виконати наші вимоги - геть у відставку".

Зараз ви читаєте новину «Львівські чорнобильці не домовилися з Пенсійним фондом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути