середа, 09 грудня 2020 17:37

Латекс, наркотики і гроші. Показали заставку українського серіалу "Перші ластівки. Zалежні"
5

Показали заставку серіалу
Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"
Показали заставку серіалу
Показали заставку серіалу
Показали заставку серіалу
Показали заставку серіалу

На Youtube-каналі презентували заставку серіалу "Перші ластівки. Zалежні".

У героїв серіалу існують 2 сторони – темна і світла. У кожного є свої мрії, і на противагу їм – руйнівні залежності. Саме цю ідею втілили в заставці серіалу, який йде на "Новому каналі".

"Назва серіалу – "Перші ластівки. Zалежні". Тож ми хотіли підкреслити, що кожен з героїв від чогось залежний. Спочатку показуємо героя в звичному образі. А потім, крізь призму телефону, – того, ким він є насправді. Наприклад, викладачка Кіра спочатку стоїть у красивій сукні. Після того, як на неї наводиться телефон, ми бачимо її в латексному БДСМ-костюмі", - пояснив креативний директор дизайн-бюро StarLightMedia Олександр Антонов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Без цензури та стереотипів: режисер фільму "Мої думки тихі" зняв онлайн-серіал

У заставку також інтегрували кадри з серіалу. Глядач з перших хвилин не лише познайомиться із героями і дізнається про їхні залежності, а й почне розкривати для себе сюжет. Залежність Альбіни – чоловіча увага. Назарова – наркотики. Влад не може жити без болю, а Ваня – без грошей.

У мережі з'явився трейлер серіалу "Перші ластівки. Zалежні" про студентське життя. Вийде 14 грудня на "Новому каналі". Стрічка висвітлює проблеми підлітків та молоді. Перший сезон вийшов минулої осені, розповідав про школярів. Порушував тему самогубств, цькування, самотності, проблем у сім'ї.

Зараз ви читаєте новину «Латекс, наркотики і гроші. Показали заставку українського серіалу "Перші ластівки. Zалежні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі