Ексклюзиви
пʼятниця, 20 листопада 2020 19:04

Трейлер серіалу "Перші ластівки. Zалежні" виклали у мережу

Автор: facebook.com
  Starlight Originals та "Новий канал" представили трейлер серіалу "Перші ластівки. Zалежні". Обіцяють глядачам детективну історію, яка триматиме в напруженні та шокуватиме сюжетом
Starlight Originals та "Новий канал" представили трейлер серіалу "Перші ластівки. Zалежні". Обіцяють глядачам детективну історію, яка триматиме в напруженні та шокуватиме сюжетом

У мережі з'явився трейлер серіалу "Перші ластівки. Zалежні" про студентське життя. Вийде 14 грудня на "Новому каналі".

Стрічка висвітлює проблеми підлітків та молоді. Перший сезон вийшов минулої осені, розповідав про школярів. Порушував тему самогубств, цькування, самотності, проблем у сім'ї.

У другому сезоні - новий сюжет із новими персонажами. Головні герої - другокурсники Інституту журналістики у престижному університеті. Серед них - Insta-блогерка Альбіна, яка мріє стати поетесою. Її одногрупник із малозабезпеченої сім'ї Льоша, який переїхав до великого міста з провінції. Наркозалежний Назар, що має гроші, популярність, статус. Влад, який хоче стати спортивним коментатором, та заробляє на життя нелегальним шляхом, бере участь у боях без правил. Їх усіх втягує у своє розслідування їхня викладачка, журналістка Кіра Зотова.

У серіалі зіграли Олександр Рудинський, Таїсія Щурук, Максим Девізоров, Максим Самчик, Анастасія Пустовіт, Вікторія Литвиненко, Олександр Бегма, Роман Ясіновський, Віталій Салій, Ада Роговцева.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Герої серіалу — зломлені підлітки

Автори називають "Перші ластівки" першим в Україні серіалом-антологією. Особливість подібних проєктів у тому, що кожен сезон самостійний, із власною сюжетною лінією. А головні актори можуть залишатися незмінними.

Обіцяють, що "Перші ластівки. Zалежні" торкнуться низки гострих соціальних питань: наркотична і сексуальна залежність, нелегальний заробіток, подвійне життя, диференціація на багатих і бідних, домашнє та сексуальне насильство, вплив соціальних мереж, думок оточення та інтернету загалом, прийняття себе. Головна тема – залежність.

"Сьогодні це слово для кожного має своє значення, – каже сценарист і шоуранер Євген Тунік. – Хтось залежний від алкоголю або наркотиків, хтось – від соцмереж, комп'ютерних ігор або казино. Також асоціюється з тісним зв'язком двох або кількох осіб. Є залежність від думок, суджень, поглядів інших, суспільства. Мені здається, що ми всі певною мірою залежні. Так само і герої другого сезону "Перших ластівок". Причому як доросле, так і молоде покоління. Кожен з них має свою темну і світлу сторони, свою залежність. Наскільки вона небезпечна в розрізі сьогодення? Це ми і спробуємо показати. Латинська Z на початку назви сезону дає розуміння, про кого серіал: про молодих людей, сьогоднішніх 18-20-річних".

Зйомки проходили у вересні-жовтні.

Прем'єра відбудеться 14 грудня о 21:00. Заплановано вісім серій. Виходитимуть по дві на день.

25 листопада на платформі 1+1 video вийде серіал "Секс, Інста і ЗНО" про шкільне життя. Усі 12 серій зняв режисер фільму "Мої думки тихі" Антоніо Лукіч.

Зараз ви читаєте новину «Трейлер серіалу "Перші ластівки. Zалежні" виклали у мережу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі