вівторок, 02 серпня 2011 09:39

Ларс фон Трієр зніме смішний порнофільм про німфоманку

Ларс фон Трієр зніме смішний порнофільм про німфоманку

Наступний фільм Ларса фон Трієра буде називатися "Німфоманка", а йтиметься в ньому про еротичне життя жінки з нуля до 50 років, повідомляє в понеділок Screen Daily з посиланням на продюсера Петера Альбека Йенсена, який спільно з фон Трієром заснував студію Zentropa.

Останнім часом данський режисер неодноразово привертав до себе увагу світової преси. На Каннському фестивалі, в якому брала участь його "Меланхолія", фон Трієр, спровокований журналістами, зізнався в любові до Гітлера, за що був змушений неодноразово й докладно вибачатися. У результаті його визнали на фестивалі персоною нон грата, проте фільм залишили в конкурсі - він отримав приз за кращу жіночу роль. У неділю фон Трієру довелося вибачатися знову, цього разу за фільм "Догвілль" (Dogville, 2003), що опинився серед улюблених кінотворів Андерса Брейвіка, котрий погубив 77 осіб у Норвегії.

"Ми сподіваємося приступити до зйомок наступного літа. Це нормальний графік Ларса - по фільму раз у два роки", - сказав Йенсен.

Картина, за попередніми даними, буде складатися з восьми частин, що матимуть підзаголовки: "Східна і Західна церква", "Маленька органна школа" і так далі. На Каннському фестивалі фон Трієр згадував, що збирається знімати порнофільм, для якого потрібно вивчати історію церкви.

За словами продюсера, режисер розуміє, що у нього можуть виникнути проблеми через цензуру, так що "Німфоманка" буде робитися в двох версіях: авторській, більш відвертій, і пом'якшеній, пристосованій для кінопоказу в звичайних залах. Йенсен підкреслює, що фільм буде будуватися не стільки на відвертих сценах, скільки на діалогах.

"Ларс дуже носиться з цією ідеєю. Думаю, що фільм вийде не тільки еротичний, але ще і дуже смішний. Ми розуміємо, що залучимо до себе увагу преси. Але наскільки порнографічною в підсумку виявиться картина, залежатиме від фінансування", - пояснює продюсер .

Зйомки будуть проходити за межами Данії.

"Це маленька країна, і нам доводиться збирати гроші буквально по крупинках, організовуючи зйомки там, де знайдеться щедрий меценат, готовий допомогти Ларсу. Ми постійно знімаємо в Швеції, Німеччині, там же відбувається постпродакшн", - зауважив Йенсен.

Раніше глава Данського кіноінституту Хенрік Бо Нільсен заявляв, що скандальні висловлювання фон Трієра не позначаться на фінансуванні його подальших проектів.

Зараз ви читаєте новину «Ларс фон Трієр зніме смішний порнофільм про німфоманку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі