Ексклюзиви
понеділок, 01 серпня 2011 14:35

Спецтема: Бійня у Норвегії

Брейвік зробив пластичну операцію, щоб бути схожим на арійця

Брейвік зробив пластичну операцію, щоб бути схожим на арійця

Андерс Брейвік 10 років тому зробив собі пластичну операцію, щоб бути схожим на арійця. Про це розповів шкільний друг норвезького терориста.

"Я пам'ятаю, як на одній з вечірок він (Брейвік) сказав мені, що його ніс і підборіддя були прооперовані пластичним хірургом в Америці. Це було трохи дивно, але в той час його оточували люди, одержимі своїми тілами", - розповів колишній друг Брейвіка, ім'я якого не називається.

Для Брейвіка, якому тоді виповнився 21 рік, "виправлення" носа було закономірним кроком на шляху до створення досконалого, на його думку, тіла.

Нагадаємо, в результаті терактів у Норвегії 22 липня загинуло 77 осіб, з-поміж них і зведений брат кронпринцеси Норвегії Метте-Маріт. Виконавець терактів Андерс Брейвік мав намір убити колишнього прем'єр-міністра країни Гру Харлем Брунтланн. Терориста заарештували на вісім тижнів. Брейвік не визнав своєї провини. За його словами, атаки були "необхідні для захисту Норвегії та Західної Європи від мусульманського поглинання".

Адвокат Брейвіка Гейр Ліппестад вважає підзахисного неадекватним, а прес-секретар прем'єр-міністра Росії Дмитро Пєсков назвав його породженням пекла.

А знаменитий данський кінорежисер Ларс фон Трієр висловив глибокий жаль з приводу того, що зняв один зі своїх відомих фільмів "Догвіль" з Ніколь Кідман у головній ролі, після того як стало відомо, що це одна з улюблених кінострічок Брейвіка.

Зараз ви читаєте новину «Брейвік зробив пластичну операцію, щоб бути схожим на арійця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути