вівторок, 16 серпня 2011 18:59

Курков не встигає дописати роман до Львівського книжкового форуму

Курков не встигає дописати роман до Львівського книжкового форуму

Письменник Андрій Курков не встигає завершити новий роман до Львівського книжкового форуму, який відбудеться у вересні. Події книги розгортатимуться саме у Львові.

"Роман ще не готовий. Пишу, вже десь у фіналі. Але, думаю, ще щонайменше місяць роботи є. Вже з червня-липня великих змін не було: герої не втекли з книги, все нормально. Три справжні персонажі зі Львова, а інші вигадані. Це реальні люди, які погодилися грати під власним прізвищем, відведені їм ролі в романі. Двоє моїх друзів, а один став другом. У Львові цих людей знають", - розповів Gazeta.ua письменник.

Курков каже, що нова книга "це не детектив".

"Якщо можете собі уявити, це роман, який міг би написати Хічкок. Є напруга, санспенс, очікування чогось недоброго. Але в принципі страшного нічого не відбувається. Немає вбивств, якихось злочинів. Роман про містику Львова і що це місто створює власною атмосферою. Сюжет не хочу розкривати. Навіть назву ще не написав. До Львівського книжкового форуму не встигаю. Я ще в липні зрозумів це. Тому не гоню, щоб потім не робити нову редакцію. Думаю, завершу його перед новим роком. Поки цей роман не закінчу, нічого нового не починатиму", - зазначив Курков.

Роман вийде українською та російською мовами у харківському видавництві "Фоліо". Одночасно подарункове українське видання побачить світ у львівському видавництві "Апріорі".

Зараз ви читаєте новину «Курков не встигає дописати роман до Львівського книжкового форуму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі