Ексклюзиви
вівторок, 29 грудня 2015 14:46

Крістофер Нолан хоче зняти зірку "Шаленого Макса" у військовій драмі

Крістофер Нолан хоче зняти зірку "Шаленого Макса" у військовій драмі

Крістофер Нолан планує приступити до зйомок свого нового фільму – військової драми "Дюнкерк", сценарій для якої написав сам режисер.

Зйомки фільму будуть проходити у Франції, де розгорталися основні події після Дюнкерской битви, під час якої була організована морська евакуація частини союзників, що потрапили в німецьке оточення. Переговори про участь у зйомках ведуться з Томом Харді, Кеннетом Брана і Марком Райленсом, пише Cultprostir.

Як заявив сам режисер, "я поки не можу нічого особливо коментувати, тому що ми зараз якраз ведемо переговори. Єдине, що хочу сказати: всі актори, яких у даний момент журналісти пов'язують з моїм фільмом – блискучі виконавці. Що ж стосується Тома Харді, то в кожній новій ролі йому вдається бути абсолютно не схожим на себе в попередніх роботах. Він знаходить нові фарби, і їхній вибір завжди залежить від характеру персонажа. Том не вживається в образ, а оживляє його власним єством і всією глибиною свого акторського таланту. Було б безглуздо не хотіти працювати з ним, тим більше, я пам'ятаю, як добре склалося наше співробітництво в "Темному лицарі"".

Вихід "Дюнкерка" на екрани запланований на 2017 рік.

Фільм "Шалений Макс: Дорога гніву", в якому Харді зіграв головну роль, став кращим фільмом 2015 року за версією Національної ради кінокритиків США.

Зараз ви читаєте новину «Крістофер Нолан хоче зняти зірку "Шаленого Макса" у військовій драмі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі