середа, 13 грудня 2006 17:51

Крістіна Орбакайте переїхала на постійне місце проживання в США

Російська співачка Крістіна Орбакайте переїхала на постійне місце проживання в США, де живе її цивільний чоловік, бізнесмен Михайло Земцов. Зустрічатися пара почала кілька років тому, і коли Земцов вирішив одружитися з Орбакайте, він поставив їй умову: співачка повинна переїхати до США, де бізнесмен веде свій бізнес, пише "Комсомольська правда".

Крістіна погодилася і вже два місяці пара живе в квартирі Михайла в Майамі, а до Росії співачка приїздить лише по роботі.

Діти Крістіни, за її рішенням, залишилися у Москві. Молодший син співачки, Дені Байсаров, навчається у другому класі, а старший - Нікіта Пресняков закінчує школу. Після чого він також переїде до США, де отримає музичну освіту.

Весілля Орбакайте і Земцова відбудеться влітку 2007-го року. У співачки цей шлюб буде першим офіційним. З Пресняковим, а потім з Байсаровим Орбакайте жила в цивільному шлюбі.

З Михайлом Земцовим, який проживає в США вже більше 10 років, Орбакайте познайомилася в Майамі. За іншою версією вони зустрілися в Майямі на дні народження російського співака Ігоря Ніколаєва, пише Telegraf.by.


Зараз ви читаєте новину «Крістіна Орбакайте переїхала на постійне місце проживання в США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі