четвер, 26 грудня 2013 14:13

Кращі малюнки ручкою від українських митців - виставка в Києві
15

У галереї "Карась" показують картини намальовані кульковою ручкою. "Художники малюють" - це щорічний проект, який презентують традиційно на новорічні свята.

Серед робіт є повністю штриховані малюнки, орнаменти, ледь промальовані портрети людей, пейзажі або ж довільно розміщенні геометричні фігури. Є і роботи з "упізнаваними сюжетами" київського Євромайдану.

На перший план у форматі виставки виходить суха чуттєвість або ж роздуми над предметом. Головна вимога, яку ставлять організатори (окрім, звісно, матеріалів - офісного паперу та кулькових ручок) - відкинути усі звичні, класичні засоби виразності, а саме великий формат картин, фактура, пластика ліній, яку можуть дати фарби або кольорові фломастери.

На виставку "Художники малюють" надсилали свої роботи як аматори, так і визнані митці. Це щорічний проект, який організовують з 2006-го року. Традиційно видають каталог представлених в галереї робіт малюнків кульковою ручкою.

Виставка триватиме до 13 січня. Галерея "Карась" знаходиться на Андріївському узвозі, 22-А.

Зараз ви читаєте новину «Кращі малюнки ручкою від українських митців - виставка в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі