четвер, 14 червня 2012 18:58

"Козаки" та "Пригоди капітана Врунгеля" повертаються

"Козаки" та "Пригоди капітана Врунгеля" повертаються
Сценарії для "Козаків" відберуть у ході конкурсу

Продюсерський центр "Барабас" спільно з анімаційною студією AFS та "Панама Гран Прі" готують рімейки мультфільмів "Як козаки" та "Пригоди капітана Врунгеля", що вийшли в різні роки на київській кіностудії "Київнаукфільм".

Про це повідомив Едуард Ахрамович, генеральний продюсер "Барабаса" 1 червня на прес-конференції. "Нові пригоди капітана Врунгеля" у 3D-форматі створить студія "Панама Гран Прі" під авторським наглядом Давида Черкаського.

"Ми обрали насамперед "Капітана Врунгеля", тому що він має міжнародний потенціал. Це певна міжнародна історія", - говорить Едуард Ахрамович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У маршрутках показують "Ну, постривай!"

Рімейк "Як козаки" складатиметься з 10 серій по 12 хвилин. Режисером-сценаристом буде режисер оригінальної версії Олександр Вікен. Нагадаємо, оригінал мав 9 коротких історій - "Як козаки у футбол грали", "Як козаки куліш варили" і т.д.

Сценарії для "Козаків" відберуть у ході конкурсу, який стартував 20 березня і продовжиться до 12 серпня 2012. Участь у конкурсі вже заявили колишні члени КВК та телевізійні гумористи. У новому серіалі збережуться герої, але події відбуватимуться в інших епохах, інших країнах тощо.

Творці рімейку сподіваються, що перша серія вийде вже у грудні цього року.

Зараз ви читаєте новину «"Козаки" та "Пригоди капітана Врунгеля" повертаються». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі