субота, 18 грудня 2010 19:10

Кореспондента "Газети по-українськи" не пустили на бал Влади Литовченко

Кореспондента "Газети по-українськи" не пустили на бал Влади Литовченко

Кореспондента "Газети по-українськи", журналу "Країна" та сайту "Gazeta.ua" не пустили на бал, який влаштував благодійний фонд Влади Прокаєвої (Литовченко) "Обдаровані діти – майбутнє України".

Він мав розпочатись сьогодні, о 14 годині в Колонній залі Київської міської державної адміністрації.

На вході дівчата, які відмічали у списках гостей і перевіряли запрошення, аргументували відмову тим, що журналіста не було у списках акредитованих ЗМІ.

"Вас немає в списках! Ви неакредитовані. До побачення! І, взагалі, з "Газетою по-українськи" ми не працюємо", - відповіла одна з дівчат.

На прохання кореспондента, назвати своє прізвище та ім'я дівчата відповіли, що не зобов'язані це робити.

У минулий понеділок кореспондент телефонував за номером акредитації, вказаним в прес-релізі, й повідомив всі необхідні для перебування на події дані.

У вівторок організатори балу самі зателефонували, і процедура повторилась.

У п'ятницю, за день до події, звонили редактору відділу "Люди", питали, чи ми будемо на події й отримали ствердну відповідь.

Акредитацією ЗМІ займалось піар-агентство "Secret service".

За декілька хвилин після кореспондента "Газети по-українськи" приходить журналіст "Голосу України". Її також немає в списках. Дзвонить прес-секретарю і за нею спускається один з організаторів.

"Это наши люди, мы всегда с ними работаем, пропустите "Голос Украины", - говорить організатор.

Кореспондента "Газети по-українськи" просить показати журналістське посвідчення. Покрутивши його в руках, говорить, що все одно не може пропустити, бо "немає в списках" і "ми з вами ніколи не працювали".

Влада Прокаєва з високою зачіскою, у сукні та норковій шубі прибула на свято за 15 хв третьої дня. Дівчата на вході вишикувались і радісно всміхались.

За інформацією прес-реліза, подія була приурочена до "випускного балу 300 дівчат з вразливих верств населення – шкіл-інтернатів, дитячих будинків, а також загальноосвітніх шкіл та закладів профтехосвіти, які були учасницями соціального проекту "Я — берегиня".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Кореспондента "Газети по-українськи" не пустили на бал Влади Литовченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі