середа, 16 травня 2012 16:58

"Королівство повного місяця" відкриває Каннський кінофестиваль
6

Знімальна група "Королівства повного місяця" (Moonrise Kingdom)
Фото: Фото: AFP
Уес Андерсон. Відомо, що на всіх етапах зйомок своїх фільмів режисер віддає перевагу роботы з обраним колом близьких людей
Білл Мюррей. Показ фільму відбудеться в Grand Th??tre Lumi?re в середу 16 травня о 20.00 та о 23.00
Головні герої - Kara HAYWARD, Jared GILMAN
Брюс Вілліс.  Показ фільму відбудеться в Grand Th??tre Lumi?re в середу 16 травня о 20.00 та о 23.00

Сьогодні 65-й Каннський кінофестиваль відкриється фільмом американського режисера Уеса Андерсона "Королівство повного місяця" (Moonrise Kingdom). Картина представлена ??одночасно в Основного конкурсній програмі і на відкритті фестивалю.

Дія фыльму розгортається в самому розпалі літа 1965 року на невеликому острові біля берегів Нової Англії. Хлопчик і дівчинка 12 років закохуються одне в одного, укладають таємний союз і разом тікають з дому. У той час як все місто вирушає на їх пошуки, страшний шторм насувається на узбережжя. Все це повністю переверне життя острова.

Відомо, що на всіх етапах зйомок своїх фільмів режисер віддає перевагу роботы з обраним колом близьких людей.

Наприклад, Роман Коппола, спільно працював над сценарієм "Королівством повного місяця" входить, за влучним висловом головного редактора журналу Inrockuptibles Жана-Даніеля Боваль, в "Сімейку Андерсонів".

Актор Джейсон Шварцман також входить до вірного оточення Уеса Андерсона. З моменту зустрічі на кастингу до зйомок картини Rushmore ("Академія Рашмор"), Шварцман взяв участь в більшості стрічок режисера, починаючи з головної ролі Макса Фішера в Rushmore і закінчуючи голосом Еша в мультфільмі Fantastic Mr. Fox ("Незрівнянний містер Фокс").

Він також брав участь у створенні сценарію до фільму The Darjeeling Limited ("Поїзд на Даржділінг. Відчайдушні мандрівники") зі своїм двоюрідним братом Романом Копполою.

Тріо знову виступає разом в новому фільмі "Королівство повного місяця", де до нього приєднуються Едвард Нортон і Брюс Уїлліс.

Показ фільму відбудеться в Grand Th??tre Lumi?re в середу 16 травня о 20.00 та о 23.00.

Зараз ви читаєте новину «"Королівство повного місяця" відкриває Каннський кінофестиваль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі