Ексклюзиви
вівторок, 14 листопада 2017 12:18

Концерт Джамали скасували

Концерт Джамали скасували
Фото: Ivona - bigmir)net

Концерт української співачки та переможниці Євробачення-2016 Джамали, який мав відбутись 9 листопада у Мінську в Prime Hall, скасували через дуже малий попит на квитки.

Незважаючи на низьку ціну на квиток – 53 руб. – їх купили лише близько 100 штук. Зал, де мала виступати Джамала, вміщає 2,5 тис. глядачів. Тож організаторам було невигідно проводити концерт. Про це повідомляє білоруський сайт "Народна воля"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала вперше показала відео на свою найвідомішу пісню

"Ніякої політики. Для нас це несподіванка, але не сенсація. Джамала – не перший виконавець, чиї концерти ми скасовуємо, бо не продається стільки квитків, щоб відшкодувати витрати. Дуже шкода, що так вийшло", – пояснили організатори.

Сама співачка та її представники ніяк не прокоментували скасований концерт. Щоправда, це вже не вперше, коли співачка не може виступити в Білорусі. 2016 року її не запросили на Слов'янський базар у Вітебську. Хоча спочатку в пресі з'явилась інформація, що переможниця Євробачення-2016 візьме участь у відкритті фестивалю.

Українська співачка і переможниця Євробачення 2016 Джамала стала Послом доброї волі Міжнародної організації з міграції.

Зараз ви читаєте новину «Концерт Джамали скасували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі