Ексклюзиви
пʼятниця, 07 вересня 2007 08:36

Колишня учасниця "ВІА Гри" з немовлям та чоловіком житиме в Одесі (ФОТО)

Чорнява екс-солістка "ВІА Гри" Оля Корягіна днями ощасливила свого чоловіка. Співачка, яка покинула популярний гьорлз-бенд через вагітність, нарешті народила.

В ніч на перше вересня у темненької екс-"ВІА-Гри" з"явився син. А тепер новоспечену маму вже і з пологового будинку виписали.

Забирати Корягіну і її сина приїхав батько дитини і чоловік співачки одеський бізнесмен Андрій Романовський.

Він, до речі, і при пологах присутній був, щоправда переживав за породіллю з коридору. А коли почув лемент немовляти, то, за його ж словами, розплакався з радості.

"Пологи були не з легких. Народжувала сама. Пологи почалися 31 серпня, а з"явилося маля о третій годині ночі 1-го вересня..," – поділилася темненька екс-"ВІА Гра" в інтерв"ю газеті "Твой день".

Так, хлопчик Корягіної зростом у 56 см важив при народженні 4100 грамів. А назвали крихітку Максимом, що "у перекладі з грецької означає "Великий", як потім додала Оля.

"Щойно я народила, його поклали мені на живіт. Лише тоді я зрозуміла: от воно, чудо, яке я вже можу поцілувати, погладити - про що мріяла всі дев"ять місяців", - зізналася молода мама.

До речі, одними з перших привітали Олю колишні колеги по сцені "ВІА Гра".

"Продюсери Дмитро Костюк та Костянтин Меладзе зателефонували мені після пологів і побажали мені й дитині здоров"я, щастя та удачі. Спасибі їм за це!" – сказала Корягіна.

А після виписки з пологового будинку подружжя із новим членом сім"ї сіли в авто і поїхали у свою київську квартиру. Ще місяць-два вони поживуть у Києві, а тоді, за словами пари, переїдуть на постійне проживання в Одесу. Адже там у тата маленького Максима бізнес.

Допомагати глядіти дитину спершу будуть бабусі, а трохи пізніше молоді батьки наймуть і професійну няньку, пише "Твой день".


Зараз ви читаєте новину «Колишня учасниця "ВІА Гри" з немовлям та чоловіком житиме в Одесі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі