Ексклюзиви
понеділок, 19 жовтня 2020 12:40

Кіпіані оголосив про новий тираж книги про Стуса

Кіпіані оголосив про новий тираж книги про Стуса
Одразу після рішення суду весь тираж книги розкупили. Фото:facebook.com/vakhtang.kipiani

Журналіст та історик Вахтанг Кіпіані анонсував новий тираж книги "Справа Василя Стуса". Це відбулось після того, як увесь наклад книжки розкупили одразу після рішення Дарницького районного суду Києва. Про це Кіпіані повідомив у своєму Facebook.

"За годину книгу "Справа Василя Стуса" розкупили знов. Всі склади порожні - прювєт куму Путіна 😉 Але новий наклад знову буде! Тому раджу робити замовлення або на сайті видавництва Vivat або пишіть мені в месенджер. Ці замовлення будуть відправлені в першу чергу.", - написав історик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Весь заборонений тираж книжки про Стуса розкупили одразу після рішення суду

Кіпіані додав, що буде подавати апеляцію на рішення суду.

Дарницький районний суд Києва зобов'язав автора книги, історика Вахтанга Кіпані та видавництво Vivat видалити фрагменти з книжки "Справа Василя Стуса", які стосуються депутата ОПЗЖ Віктора Медведчука. Суд вирішив, що такі фрази порушують честь і гідність кума Путіна. До усунення порушення розповсюдження тиражу книжки заборонили. Також, з Кіпіані та видавництва Vivat стягнули 860 гривень на користь Медведчука.

Зараз ви читаєте новину «Кіпіані оголосив про новий тираж книги про Стуса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі