пʼятниця, 21 листопада 2014 14:48

Київська група допоможе врятувати дітей з пороком серця

Київська група допоможе врятувати дітей з пороком серця

Гурт Social Classes виступить з концертом і проведе прем'єру кліпу з метою допомогти проекту шоумена Максима Бахматова "Частинка серця". Мета проекту – зібрати кошти, необхідні для порятунку 22 дітей з вродженим пороком серця. Про це повідомляє Cultprostir.

Social Classes вже брали участь у зборі коштів для хворих дітей. У минулі вихідні вони виступили з вуличним концертом біля вітрини магазина поруч із Бессарабської площею, де вже близько місяця живе шоумен, збираючи гроші. Перехожі поділилися з музикантами сумою в 382 гривні, які пішли у скарбничку "Частинки серця". Цього Social Classes здалося замало, і 21 листопада вони виступлять в київському клубі Wooly Bully Bar, де презентують кліп на пісню "І Ніби". Всі зібрані за допомогою концерту кошти будуть передані Бахматову.

Благодійний проект "Частинка серця" проходить близько місяця. Протягом цього часу Максим Бахматов живе в вітрині одного з магазинів в центрі Києва і збирає кошти для придбання окклюдерів – дорогих механічних деталей, необхідних для порятунку людей з пороком серця. Метою проекту було зібрати 1 млн. гривень приблизно за місяць. План був виконаний з випередженням графіка і тепер Бахматов збирає додатково 120 тисяч гривень, аби врятувати ще двох дітей. Фінішує проект 22 листопада.

Social Classes – група, яка нещодавно з'явилася на українській сцені, але вже встигла себе проявити. Її пісня "Розум" – офіційний гімн чемпіонату України з баскетболу. В травні цього року у команди вийшов дебютний альбом Unplugged. Made in Kiev.

Зараз ви читаєте новину «Київська група допоможе врятувати дітей з пороком серця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі