вівторок, 09 червня 2020 14:42

Кіану Рівз і Керрі-Енн Мосс розповіли про зйомки у новій "Матриці"

Кіану Рівз і Керрі-Енн Мосс розповіли про зйомки у новій "Матриці"
"Матриця 4" вразила виконавців головних ролей. Фото: Ultimate Matrix Collection

Кінокомпанія Warner Bros. анонсувала дату виходу 4-ї частини фільму "Матриця". Прем'єра запланована на 21 травня 2021 року. Виконавці головних ролей в культовій трилогії "Матриця" Кіану Рівз і Керрі-Енн Мосс розповіли про участь у зйомках продовження.

У коментарі журналу Empire актори поділилися, що пропозиція зіграти в "Матриці 4" для них також стала несподіванкою. Сценарій продовження "Матриці" написали Лана Вачовскі в співавторстві з Девідом Мітчеллом і Олександром Хемоном. Він вразив акторів.

"Я ніколи не думала, що це станеться. Коли мені показали сценарій, з неймовірною глибиною і всієї цілісністю, які ви можете собі уявити, я подумала: "Це подарунок". Це було просто захоплююче", - заявила Мосс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Агента Сміта не взяли зніматися у новій "Матриці"

Рівз, який повернеться до свого героя Нео, також високо оцінив сценарій. Зйомки фільму призупинили в березні, проте Warner Bros. сподівається відновити роботу в липні.

Австралійський актор Г'юго Вівінг, який зіграв агента Сміта у 3 частинах фільму "Матриця", не зніматиметься в продовженні.

Зараз ви читаєте новину «Кіану Рівз і Керрі-Енн Мосс розповіли про зйомки у новій "Матриці"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі