середа, 27 червня 2012 15:48

Кемерон одночасно працюватиме над трьома продовженнями "Аватара"

Кемерон одночасно працюватиме над трьома продовженнями "Аватара"
Кадр з фільму "Аватар". Фото: pro-amour.ru

Актриса Сігурні Вівер продовжує розкривати таємниці блокбастерів "Аватар 2", "Аватар 3" і "Аватар 4". У своєму останньому інтерв'ю вона поділилася цінною інформацією про проекти, зазначивши, що для Джеймса Кемерона робота над цими стрічками нерозривно пов'язана з розвитком нових технологій, які повинні значно спростити процес виробництва спецефектів.

За словами зірки, робота над 3D-версією "Титаніка" позитивно вплинула на Джеймса Кемерона. У своїх нових проектах він черпає натхнення для зйомок продовження "Аватара".

Раніше творці фільму говорили, що виробництво блокбастерів про планету Пандора стартує тільки після того, як Кемерон опуститься на морське дно у підводному човні, спеціально сконструйованого для цієї мети. Експедиція режисера на дно Маріанської западини успішно завершилася, тепер робота над продовженням "Аватара" повинна початися.

В інтерв'ю Showbiz 411 Сігурні Вівер сказала, що Кемерон планує працювати над фільмами "Аватар 2", "Аватар 3" і "Аватар 4".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Письменник-фантаст вимагає у Джеймса Кемерона $2,5 млрд за плагіат

"Я можу точно сказати, що три сиквели "Аватара" зніматимуть одночасно, але поки що поняття не маю, в якому режимі ми будемо працювати, і скільки часу це займе. Думаю, що для всіх новий проект Джеймса стане чимось грандіозним ", - додала актриса.

Джеймс Кемерон довго планував відправитися на дно Маріанської западини, яка є найглибшою в світовому океані. Її глибина становить близько 11 000 метрів. До цього єдине занурення зробив лейтенант ВМС США Дон Уолш в 1960 році. Відтоді туди відправляли тільки дослідні апарати.

Мрія знаменитого режисера нарешті збулася. В останньому інтерв'ю Джеймс Кемерон сказав, що наразі він зацікавлений тільки роботою над продовженням "Аватара".

Він зазначив: "Останні півтора року ми витратили на розробку нового програмного забезпечення та візуальних ефектів. Після виробництва першого фільму ми усвідомили наші слабкі сторони, і працюємо над ними в першу чергу. Звичайно, в планах є ще один документальний фільм, який буде присвячений морським глибинам, але про це пізніше".

Зараз ви читаєте новину «Кемерон одночасно працюватиме над трьома продовженнями "Аватара"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі