Ексклюзиви
четвер, 02 лютого 2012 12:27

Джеймс Кемерон зібрався переїжджати до Нової Зеландії і займатися фермерством

Джеймс Кемерон зібрався переїжджати до Нової Зеландії і займатися фермерством

Знаменитий канадець режисер Джеймс Кемерон, творець "Титаніка" і "Аватара", має намір вступити в кінці 2012 року у володіння своєю новою власністю в Новій Зеландії, де він нещодавно купив дві великі ділянки землі в окрузі Південний Вайрарапа в 817 і 250 гектарів.

Ця країна давно знайома Кемерону - там проходила частина зйомок "Аватара", туди ж режисер їздив восени 2011 року на зйомки дилогії "Хоббіт", щоб оцінити процес створення стереоскопічних фільмів.

Але тепер Кемерон має намір переїхати до Нової Зеландії на постійне місце проживання разом зі своєю родиною, адже цільове призначення куплених ним земель - "фермерське господарство", повідомляє Associated Press. Втім, як зазначає агентство, не виключено, що режисер має намір почати там і роботу над сіквелом "Аватара".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кемерон зніматиме "Аватар-2" зі швидкістю 60 кадрів на секунду

Зазначимо, що поряд з новими володіннями Кемерона знаходиться і маєток головного новозеландського кінематографіста Пітера Джексона, якого з Кемероном пов'язують давні дружні та професійні стосунки.

Зараз ви читаєте новину «Джеймс Кемерон зібрався переїжджати до Нової Зеландії і займатися фермерством». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути