четвер, 20 грудня 2012 11:49

Карпа розігріватиме публіку перед Менсоном у сукні з сала

Карпа розігріватиме публіку перед Менсоном у сукні з сала
Фото: irenakarpa.com

Сьогодні, у Києві в Палаці Спорту виступить Мерилін Менсон. В Україну завітав уперше, в рамках світового туру Hey, Cruel World...Tour.

На розігріві виступатиме український гурт Qarpa.

"Фани такі сподівання на цей виступ покладають, але не розумію який смисл навіть намагатися переплюнути Менсона. Не з ним нам тягатися. Заспіваємо 6-7 пісень, трохи незвично, бо звикли по 20 грати", - зазначила лідер гурту Ірена Карпа.

Спеціально для цього концерту вона пошила сукню з сала.

"Вирішила процитувати Леді Гагу й водночас простібатися зі стереотипів про українців. У нас такі запаси цього продукту, що якби кінець світу таки настане, можна буде одяг із нього шити, не закінчувалося б. І не холодно було б і їсти можна. Якщо він не настане, щедро вивішу сукню за вікно, щоб синички доїли. Була ідея зробити собі корону імені Кирила Гундєєва з хрестиком. Ще хотіла випустити на сцену танцюристок в уніформі Фемен. Якщо вибігають на сцену дівки з голими цицьками, шоу вже не буде провальним. А чувака, замотаного у радянський прапор, б'ють дві стриптизерки. Епатаж – то вже епатаж. Але в такому випадку концерт не пустили б знімати жодного журналіста", - розповіла вона.

Зараз ви читаєте новину «Карпа розігріватиме публіку перед Менсоном у сукні з сала». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі