вівторок, 18 грудня 2012 00:45

На концерті "Бумбоксу" танцювали в шубах

У суботу, 15 грудня, у київському концерт-холі "Стереоплаза" 2-годинний концерт відіграв український гурт "Бумбокс".

— Пропустіть, вона моя дружина, — хлопець у синій теплій кофті з капюшоном тягне до чоловічого туалету дівчину. Вона пручається. До жіночого черга у понад півсотні дівчат. Охоронці пускають їх до чоловічої вбиральні.

Зал заповнений ущерть. Половина присутніх не змогли здати одяг у гардероб. Танцюють у шубах і пальтах. У приміщенні душно, тиснява.

— Обожнюю Хливнюка, але на гіршому концерті ще не була, — каже російською киянка 28-річна Анастасія Стецько. Губи нафарбовані яскраво-червоною помадою, вбрана у такий же за кольором светр. Тримає за руку доньку 3-річну Євгенію. Та підтанцьовує в такт музиці. —  Годину простояла в черзі на барі, щоб дитині води купити. В туалет так і не потрапили. Концерт європейського рівня, а організація чисто українська. Ми з чоловіком донечку нашу під пісні "Бумбоксу" зробили, то багато вони для мене значать. А Женька, коли вередувала, то їй включали, і заспокоювалась одразу.

— Мила, люба, кохана. Ти ніколи не перестанеш. А без тебе — це втома. Втома... кома, — кричать присутні. Половину пісень знають напам'ять і перекрикують співака. 32-річний Андрій Хливнюк стає на одне коліно й направляє мікрофон у зал.

— Зробила подарунок своєму хлопцеві на річницю наших стосунків, — розповідає вінничанка Наталія Мельник, 31 рік. — Раніше часто його слухали, зараз набрид трохи. Чекаємо, що скоро щось нове й цікаве з'явиться. "Бумбокс" гримів років п'ять тому, зараз на спогадах виживає. А після нього нічого вартісного не з'являлося. То ось-ось має бути.

Зараз ви читаєте новину «На концерті "Бумбоксу" танцювали в шубах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути