Ексклюзиви
середа, 27 липня 2011 17:30

Іван Миколайчук вперше побачив кіно у 13 років

Іван Миколайчук вперше побачив кіно у 13 років

Актор та режисер Іван Миколайчук вперше побачив кіно у 13 років.

Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла його сестра Фрозина Грицюк під час інтерв'ю.

"Якось Івана запитали: "Ви мабуть, з самого дитинства мріяли стати кінорежисером?". Він засміявся і відповів: "Та не могло цього бути, бо кіно вперше я побачив у 13 років". Тоді під клубом показували радянський фільм "Щорс". Відтоді Іван кіном захворів. Постійно говорив, що кіно знімати буде. Обіцяв, що там усіх братів і сестер зніме", - сказала вона.

"Свої обіцянки він таки виконав — мене зняв у масовці до фільму "Така пізня, така тепла осінь". У картині "Білий птах з чорною ознакою" знімалися наші брати — Юрко і Михайло, а сестра Іванка - у "Тронці", - додала вона.

Іван Миколайчук знявся у 30 фільмах, написав 13 сценаріїв. У 2 стрічках виступив режисером.

"Іван з 11 років грав у сільському театрі. Тоді дівчата були охочі до гри, а хлопцям це не дуже подобалося. Після першого спектаклю, в якому грав Іван, жінки виходили з сільського клубу і плакали. Казали: "Як гарно Іван зіграв. Наприкінці вже сліз несила були втримати", - розповіла Фрозина Василівна.

Зараз ви читаєте новину «Іван Миколайчук вперше побачив кіно у 13 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі