середа, 12 квітня 2017 11:00

Іван Дорн відхрестився від допомоги воїнам АТО

Іван Дорн відхрестився від допомоги воїнам АТО
Іван Дорн відхрестився від допомоги АТО Фото: youtube

Український співак Іван Дорн відхрестився від допомоги воїнам АТО. Йому "подобається" вважати росіян і українців братами.

Про це заявив в інтерв'ю російському відеоблогеру Юрію Дудю. Повну версію розмови опублікували на YouTube-каналі програми "вДудь".

За словами українського співака, він не "спонсорував" антитерористичну операцію й українську армію, а гроші давав тільки постраждалим під час обстрілу в Маріуполі.

"Гроші давав на постраждалих у Маріуполі, коли стався обстріл. Тоді волонтери збирали гроші на це. Один із волонтерів вирішив розпорядитися цими фінансами по-іншому: купив оптичні приціли і привселюдно мені подякував за це. Я сказав: "Давай, щось роби, бо якось незручно вийшло", - розповів Дорн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іван Дорн зняв кліп на оду повіям

Говорячи про свій виступ в Юрмалі 2014 року, Дорн пояснив, навіщо одягав футболку з тризубом.

"Цей виступ звався "не потрапити в халепу". Я подумав, що треба їхати з українською піснею, щоб нести культуру. А по-друге, вийти з тризубом, щоб з приводу костюма ніхто не смердів", - додав він.

На запитання ведучого, чи росіяни і українці брати, Дорн відповів: "Мені подобається так думати". Коли співака запитали, коли "помиряться" Україна і Росія, він сказав: "Скоро, відлига вже починається".

Співак Іван Дорн заспівав на вулиці Москви. Виконав хіп-хоп зі своїм товаришем та колегою Романом Bestseller на Кузнецькому мосту.

Зараз ви читаєте новину «Іван Дорн відхрестився від допомоги воїнам АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі