пʼятниця, 10 березня 2017 13:47

Іван Дорн зняв кліп на оду повіям

Іван Дорн зняв кліп на оду повіям
Іван Дорн у кліпі зіграв трансвестита Фото: zefir.ua

Український співак Іван Дорн презентував новий кліп на перший англомовний сингл Collaba. Це перша робота Дорна після переїзду музиканта до Каліфорнії.

У кліпі музикант оспівує повій. Постає в образі трансвестита у шкіряному топі і обтягуючій леопардовій спідниці.

"Collaba - це ода повіям. Я славлю їх! Я хочу говорити про їх незалежність, сміливість, відсутність любові і нескінченний ризик", - розповів Іван Дорн.

Режисером відеоряду виступили сам Дорн і 20-річний Айсултан Сеїтов.

Користувачі соцмереж вже встигли відреагувати на відеороботу.

"Кріс Кларк якийсь. До такого ми ще не готові", - пише Дмитро Перунський.

"І кліп, і трек дуже нагадують те, що роблять Prodigy. Я таку музику не слухаю, але чомусь кліп до кінця додивився. Не погано", - пише Рустам Багіров.

"Яскравий приклад, коли артист з кожним альбомом намагається зробити звук все оригінальнішим. У підсумку, в один прекрасний момент, починається повна нісенітниця. Якимось дуже продвинутим критикам може і зайде. Але не впевнений, що зможе здобути широку популярність", - пише Михайло Войтенко.

Співак Іван Дорн заспівав на вулиці Москви. Виконав хіп-хоп зі своїм товаришем та колегою Романом Bestseller на Кузнецькому мосту.

Зараз ви читаєте новину «Іван Дорн зняв кліп на оду повіям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі