понеділок, 25 червня 2018 16:00

Ірма Вітовська показала, як за дві години постаріти на 40 років

Ірма Вітовська показала, як за дві години постаріти на 40 років
Акторка Ірма Вітовська перевтілися в 80-річну бабцю Фото: glavcom.ua

Акторка Ірма Вітовська перевтілилася у 80-річну бабцю.

Відео виклала на сторінці у Facebook. На ньому акторка в гримі, що робить її вдвічі старшою. Самій же Вітовській 43 роки.

Образ приміряла заради ролі у фільмі "Брама" режисера Володимира Тихого. Грає бабу Прісю, що живе в Чорнобильській зоні з дочкою і онуком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У вас є можливості, важелі впливу. А нічого не робиться - тільки бла-бла-бла" - Вітовська

"Наші майстри зробили унікальний грим. Його накладали щодня по 2 години. Наполягла: жодних лінз в очі, бо я не зіграю. Єдиний секрет — просила, щоб на одну повіку наліплювали більше силікону, аби її було важко відкривати. І це на екрані дало враження початкової старечої катаракти. Для мене це була надзвичайна жертва фізична. По 12 годин у силіконі. Потім довго лікувала шкіру. Губи облазили. Емаль на зубах відновлювала. Їла раз на день — мені відклеювали губи о пів на четверту дня", - каже Ірма Вітовська.

В прокат стрічка має вийти 26 липня.

Показали трейлер містичного фільму "Брама" з Ірмою Вітовською у головній ролі. Стрічку зняв український режисер Володимир Тихий.

Зараз ви читаєте новину «Ірма Вітовська показала, як за дві години постаріти на 40 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі