Ексклюзиви
пʼятниця, 05 липня 2013 12:47

Ілларія презентує ретро-кліп, який зняли на Київському морі

Ілларія презентує ретро-кліп, який зняли на Київському морі
Акторку для нового кліпу Ілларії знайшли випадково у столичному метро. Фото: Юлія РУДЕНКО

Українська співачка ILLARIA (справжнє ім'я – Катерина Прищепа) відзняла новий кліп на авторську пісню "Не відпускай", заради якого перефарбувала волосся у золотий колір.

Презентація короткометражного фільму відбудеться 10 липня у столичній галереї "Гама", де співачка наживо виконає свої найвідоміші пісні.

"У нас буде міні-концерт. Ілларія наживо співатиме авторську пісню "Не відпускай", а також деякі інші композиції, які просять наші слухачі, такі як "Верше мій, верше", "Відьма" тощо. Запрошені на презентацію будуть усі, хто залучений до створення кліпу", - зазначила Gazeta.ua Марія Желєзняк, піар-директор виконавиці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ілларія планує їхати на Євробачення-2014 із піснею, як у Руслани

Сюжетом відеокліпу стала чуттєва історія дитячого кохання, події якої перенесені на початок ХХ століття. Зйомки проводились на мальовничому узбережжі Київського моря, де режисер змогла відтворити ретро-настрій минулого століття. Кліп знімали одразу для двох версій – українською та англійською мовами.

"Ми представимо довгоочікуваний кліп на мою пісню "Не відпускай". Головну роль зіграє рудоволоса дівчина, заради якої я навіть мусила перефарбувати волосся. Акторку до кліпу підбирали дуже довго. А потім режисер кліпу Яна Антонець (яка наразі працює у команді Алана Бадоєва - Gazeta.ua) побачила її у метро. І виявилося, що у нас із цією дівчиною багато спільного", – розповіла співачка.

Нова пісня Ілларії увійде до майбутньої авторської платівки, реліз якої заплановано на наступний рік.

Зараз ви читаєте новину «Ілларія презентує ретро-кліп, який зняли на Київському морі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі