Ексклюзиви
пʼятниця, 22 листопада 2013 13:45

Художник показує в акварелях усе багатсво води - нова виставка у Києві
9

У столичній "АВС-галереї", що по вулиці Воздвиженська 10-Б, показують картини західноукраїнського мистецького андеграунду.

У проекті "АquaVedas" живописець та скульптор Дмитро Стецько втілює концепцію творення формули пам'яті води, що ввібрала найдавніші прикмети, символи, знаки. Художник завжди вільно експериментує з колористикою та поетично-акварельним сприйняттям світу.

Тернопільський художник Дмитро Стецько залишається вірним фігуративним композиціям, в яких образ жінки є одним із найпоширеніших. Його роботам притаманна складна стилістика малюнків та форм. В експозиції представлені великі акварельні роботи митця. Вони гротескні та експериментальні по кольорам.

Народився художник у листопаді 1943 року в селі Полонна (нині Польща). Закінчив Львівське училище прикладного та декоративного мистецтва ім. Івана Труша. Живе і працює у Тернополі з 1973 року. Дмитро Стецько - представник західноукраїнського мистецького андеграунду 1970-80-х, і відомий перш за все як живописець та скульптор.

Виставка триватиме до 7-го грудня. Вхід вільний. Галерея працює до 19:00 (окрім неділі та понеділка).

Зараз ви читаєте новину «Художник показує в акварелях усе багатсво води - нова виставка у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі