Ексклюзиви
понеділок, 05 березня 2012 12:13

Хакери вкрали всю дискографію Майкла Джексона за 160 мільйонів

Хакери вкрали всю дискографію Майкла Джексона за 160 мільйонів

Повна дискографія легенди поп-музики Майкла Джексона (включаючи його записи, які ще ніколи не були видані), вартістю 160 мільйонів фунтів, була вкрадена у корпорації Sony Music.

Зловмисники завантажили з її бази більш 50 000 файлів із записами композицій співака.

Представники корпорації підтвердили факт незаконного злому її баз даних. "Все, що Sony придбала у спадкоємців Майкла Джексона, було скомпрометовано", - заявили в компанії.

Це пограбування названо найбільшим в історії хакерських атак на звукозаписуючі компанії, ставши другим за рік провалом системи безпеки Sony Music.

У квітні минулого року була викрадена особиста інформації 77 мільйонів клієнтів компанії Sony Playstation Network, у тому числі, дані про банківські картки користувачів.

Цей скандал став серйозним ударом по репутації фірми і обійшовся їй в 106 мільйонів фунтів (близько 168 мільйонів доларів) виплат штрафних санкції.

Нагадаємо, в березні 2010 року Sony Music і спадкоємці Майкла Джексона уклали рекордний для звукозаписної індустрії контракт загальною вартістю 250 мільйонів доларів. Компанія отримала право випустити в наступні сім років десять нових альбомів з непублікованими раніше студійними записами співака, в тому числі, виконані дуетом з вокалістом рок-групи Queen Фредді Мерк'юрі та лідером Black Eyed Peace Вільямом. Король поп-музики помер 25 червня 2009 року у віці 50 років.

Зараз ви читаєте новину «Хакери вкрали всю дискографію Майкла Джексона за 160 мільйонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі