Ексклюзиви
вівторок, 10 січня 2012 18:00

Дерматолог Майкла Джексона продає вірш співака

Дерматолог Майкла Джексона продає вірш співака

Рукопис раніше невідомого вірша Майкла Джексона виставлений на торги аукціонного дому Bonhams.

Лот є частиною колекції лікаря Арнольда Клейна, особистого дерматолога покійного "короля поп-музики". Рукопис складається всього з восьми рядків і вочевидь є начерком незакінченої пісні Джексона.

Організатори аукціону розраховують виручити за неї не менше трьох-п'яти тисяч доларів. Очікується, що рукопис з невідомим віршем співака стане одним з головних лотів аукціону з продажу колекції Клейна, який відбудеться 23 січня в Лос-Анджелесі.

Крім рукопису Клейн виставив на торги Bonhams постери, автографи та предмети одягу Майкла Джексона. Розпродаж речей співака, що належить лікарю, пішла слідом за нещодавнім банкрутством Арнольда Клейна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Півтисячі речей Майкла Джексона продали за $700 тисяч

Між тим, лікар співака Конрад Мюррей, якого визнали винним у смерті поп-короля Майкла Джексона, відмовляється платити моральну шкоду родині співака. Кардіолог стверджує, що Джексон частково сам викликав власну смерть.

Сім'я співака хоче, щоб Мюррей заплатив близько 100 мільйонів доларів реституції. Але якщо адвокат лікаря доведе, що Майкл на 50 відсотків винен у своїй смерті, то суддя дозволить зменшити суму на 50 відсотків відповідно.

Зараз ви читаєте новину «Дерматолог Майкла Джексона продає вірш співака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі