понеділок, 19 грудня 2011 10:51

Півтисячі речей Майкла Джексона продали за $700 тисяч

Півтисячі речей Майкла Джексона продали за $700 тисяч

Аукціонний дім Julien's Auctions в суботу, 17 грудня, продав предмети інтер'єру з особняка Майкла Джексона в Беверлі-Хіллз, повідомляє CNN. За даними агентства EFE, за результатами продажів організатори виручили понад 700 тисяч доларів.

Найдорожчими лотами стали картини Адельстіна Норманна (Adelsteen Normann), Йохана Нойманна (Johan Neumann) і Моріса Утрілло (Maurice Utrillo). Покупці заплатили за їхні роботи 46875, 40625 і 35200 доларів відповідно.

Також з молотка пішли ліжка, шафи, стільці, годинники, посуд, фортепіано - в цілому 524 речі, якими користувався Джексон в орендованому особняку. Серед іншого, на аукціон виставили столик для седативних препаратів, які стали причиною смерті співака. На особисте прохання матері Джексона аукціонний дім відмовився від продажу узголів'я ліжка, на якому помер король поп-музики. У 2008 році Julien's Auctions, всупереч волі Джексона, займався продажем його речей з проданого ранчо Neverland. У 2009 році суд постановив скасувати результати аукціону і повернути Джексону розпродані речі.

Майкл Джексон помер 25 червня 2009 року в своєму будинку в Беверлі-Хіллз. Причиною загибелі співака стало передозування ліками. У листопаді 2011 року суд визнав особистого лікаря Джексона Конрада Мюррея винним у ненавмисному вбивстві співака і засудив його до чотирьох років в'язниці.

Зараз ви читаєте новину «Півтисячі речей Майкла Джексона продали за $700 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути