пʼятниця, 09 грудня 2011 12:26

"Майкла Джексона вбили" — знайомий співака

"Майкла Джексона вбили" — знайомий співака

Викладач вокалу Сет Ріггс, який вчив співати майже всіх світових зірок, розповів про дружбу із Майклом Джексоном.

"Із Майклом мене познайомив співак Стів Вандер. Ми домовились, що будемо займатися вокалом по дві години шість разів на тиждень. У Майкла було більше як три октави. Інколи він міг краще співати низькі ноти, ніж баритони. Я працював з Майклом над його останнім шоу, яке мало відбутися в Лондоні. Його продюсери економили гроші на ньому і на балеті. Мені запропонували $2,5 тисячі за тиждень. Спочатку це здається багато, але якщо відмінусувати податки та гроші на їжу, то це насправді мало. Такі гроші я отримував працюючи з Майклом у 88-му році. Мене це не влаштовувало і я сказав, що йду. Від нього тоді йшло багато працівників. Майкл жалівся, казав, що навіть не може спати, так хвилюється. Через кілька днів я поїхав в Москву і тої ночі мені подзвонили, сказали, що Майкла більше нема. Його вбили. Лікар вколов йому лише одну дозу ліків замість двох", - зізнався Сет Ріггс.

Джексон був доброю людиною. Особливо його розчулювали нещасні діти.

"Як тільки він чув, що в когось неприємності, він сідав на літак і летів куди завгодно. Якось прочитав в газеті про жінку із Каліфорнії, яку покинув чоловік і в неї не було грошей на життя. Вона скоїла самогубство. Спочатку скинула двох своїх синів у воду, а потім скочила сама. Одного хлопчика так і не змогли врятувати. Коли Майкл це прочитав, він миттю вилетів до Каліфорнії. На похоронах всі запитували батька того сина, чому не починається процесія. Він відповів, що людина, яка заплатила за це все, ще не приїхала. І в той момент під'їхав Майкл", - підкреслив Ріггс.

Зараз ви читаєте новину «"Майкла Джексона вбили" — знайомий співака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути