понеділок, 28 листопада 2011 11:28

Невиданий фільм про Майкла Джексона ніхто не захотів купити

Невиданий фільм про Майкла Джексона ніхто не захотів купити

На аукціоні у Великій Британії, який пройшов в суботу, 26 листопада, не вдалося продати документальний фільм, котрий раніше не видавався. Стрічка змонтована з концертних записів Майкла Джексона періоду світового турне "Dangerous". Про це повідомляє Reuters.

Лот оцінювався в 4-5 мільйонів фунтів стерлінгів.

Представник аукціонного дому Fame Bureau, який виставив відео Джексона на продаж, однак, висловив упевненість, що покупець лота знайдеться. При цьому аукціонний дім спростував припущення про те, що причиною непопулярності лоту стали можливі проблеми, з якими власник відео зіткнеться в майбутньому, якщо захоче використати відео в комерційних цілях.

Reuters відзначає, що ще до проведення аукціону Fame Bureau був змушений прибрати уривок відео з Джексоном, розміщений на своєму сайті, через претензії юристів співака, які займаються захистом його авторських прав після його смерті.

Відео було знято в 1993 році під час концертів у рамках туру "Dangerous" в Аргентині. Майже двогодинний фільм був створений власною знімальною групою Джексона. Якість відео, однак, не влаштувала співака, і фільм не був випущений. Єдину копію Джексон подарував своєму водієві. Саме він і вирішив виставити фільм на продаж.

Майкл Джексон випустив офіційний фільм, знятий під час турне "Dangerous", тільки в 2005 році.

Між тим, лікар покійного поп-короля Конрад Мюррей, якого визнали винним у смерті співака, може втратити чималі гроші. Від нього вимагають віддати 100 мільйонів доларів дітям Джексона.

Прокурори у справі смерті Майкла Джексона заявили, що кардіолог Конрад Мюррей має заплатити дітям покійного співака понад 100 мільйонів доларів за моральні збитки.

Зараз ви читаєте новину «Невиданий фільм про Майкла Джексона ніхто не захотів купити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути