середа, 05 квітня 2017 17:44

Гурт ТНМК висміяв користувачів соціальних мереж у кліпі

Гурт ТНМК висміяв користувачів соціальних мереж у кліпі
ТНМК висміяли користувачів соціальних мереж у кліпі. Фото: cultprostir.ua

Гурт "Танок на майдані Конго" зняв кліп на однойменну пісню з альбому "Дзеркало" 2014 року. У ньому висміяли користувачів соціальних мереж.

Про це повідомляє cultprostir.ua.

"У відео використали образи з реального життя. Коли користувачі фотографуються з чужими букетами та машинами. А також чекіняться в дорогих ресторанах. Здається, що вони готові піти на все заради кількох десятків або сотень лайків", – сказав учасник ТНМК Олександр "Фоззі" Сидоренко.

"Хотіли показати пороки сучасного суспільства. Закликати замислитися про справжні цінності. Потрібно бути дуже сміливим, щоб бути собою. І показати себе таким перед оточенням", - додав другий учасник гурту Олег "Фагот" Михайлюта.

Режисерами відео стали Дмитро Маніфест і Дмитро Шмурак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТНМК презентували новий кліп про українську мрію за участю ультрас

Вокаліст гурту ТНМК Олександр "Фоззі" Сидоренко написав книгу про українського супергероя - "Гупало Василь. П'ять з половиною пригод". Казка вийшла у "Видавництві Старого Лева". У центрі сюжету - пригоди друзів Василя Гупала, Левка Триндуна та Премудрої, що траплялись у містечках Київщини та Полтавщини.

Зараз ви читаєте новину «Гурт ТНМК висміяв користувачів соціальних мереж у кліпі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі