Ексклюзиви
вівторок, 31 травня 2016 11:33

ТНМК презентували новий кліп про українську мрію за участю ультрас

ТНМК презентували новий кліп про українську мрію за участю ультрас

Пісня "Українська мрія" увійшла до крайнього лонгплею гурту, платівки "Дзеркало"

Відео стало тридцятим оригінальним кліпом в історії ТНМК. Для його зйомок гурт повернувся саме на те місце, де знімав свій перший кліп на хіт "Зроби мені хіп-хоп".

"Ідея цієї пісні в тому, що головний Дракон живе в дзеркалі напроти. Він готовий розставити скрізь своїх людей, щоб вкрасти все, бо для нього в цьому і полягає головна українська мрія. Треба бути дуже сильним, аби йому протистояти" - сказав Олександр "Фоззі" Сидоренко.

Основну частину відео знімали у недобудованому пологовому будинку на межі харківського масиву Олексіївка, що з давніх пір забивається графіті. Компанію учасникам гурту у зйомках склали вболівальники харківського "Металіста"

"Оскільки для цієї пісні ми обрали хіп-хопове звучання, то подумали, що можна повернутися до колишнього стилю і в зйомці. Зробити відео там, де колись знімався наш перший кліп" - сказав Олег "Фагот" Михайлюта

Зараз ви читаєте новину «ТНМК презентували новий кліп про українську мрію за участю ультрас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі