середа, 07 березня 2018 13:22

Гурт "Акваріум" переносить гастролі через хворобу Бориса Гребенщикова

Гурт "Акваріум" переносить гастролі через хворобу Бориса Гребенщикова
Гурт "Акваріум" переносить концерти. Фото: vladtime.ru

Лідер рок-гурту "Акваріум" Борис Гребенщиков, якого 4 березня поклали до лікарні через запалення легень, за станом здоров'я переніс найближчі концерти на літо.

"Погоджуючись з думкою вельми шанованих лікарів про те, що для повноцінного одужання й відновлення сил організму Бориса Борисовича буде потрібен досить тривалий реабілітаційний період, й концерти найближчих місяців розумніше відкласти, ми, за спільною згодою з організаторами, і сподіваємося, що і з вами, друзі - приймаємо про це рішення", - повідомили на офіційному сайті "Акваріума".

Крім того, наголосили, що всі раніше куплені квитки на концерти будуть дійсні. Зокрема стало відомо, що концерт в Санкт-Петербурзі переноситься з 16 березня на 7 червня, московський концерт - з 18 березня на 9 червня, концерт в Тель-Авіві - з 9 квітня на 21 травня.

"Оскільки складання нового графіка потребує додаткового часу, про нові дати концертів в містах Сибіру і на Волзі ми повідомимо в кінці березня. Всі раніше куплені квитки будуть дійсні", - йдеться в повідомленні групи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян озвучили персонажів голлівудського блокбастера

4 березня Борис Гребенщиков потрапив до реанімації. За попередніми даними, причиною лікування стало загострення хвороби серця. Згодом ці дані спростували на офіційній сторінці гурту. "Борис сильно застудився, як і багато хто цієї зими. Просимо не турбувати сім'ю і групу, а просто побажати Борису якнайшвидшого відновлення", - написали в повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «Гурт "Акваріум" переносить гастролі через хворобу Бориса Гребенщикова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі