Ексклюзиви
вівторок, 06 березня 2018 13:45

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян озвучили персонажів голлівудського блокбастера

Автор: прес-служба
  Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян спробували себе у дубляжі
Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян спробували себе у дубляжі

Пригодницький екшн "Розкрадачка гробниць: Лара Крофт" стартує у кінотеатрах з 15 березня. Двох із персонажів озвучило зіркове подружжя Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко. Співаки вперше себе випробували у дубляжі.

Тоня подарувала свій голос подрузі Лари Крофт Софі.

"Давно мріяла спробувати себе в акторському мистецтві озвучування. До того ж, Лара Крофт – особлива героїня для мене. Я просто фанатіла Крофт: моєю першою комп'ютерною грою була саме Tomb Raider. Пройшла всі рівні, усі частини. Сподіваюсь, я впоралася і зловила ідею достатньо швидко", - розповіла Матвієнко.

Арсен Мірзоян зіграв поганця, головного бандита на таємничому острові Яматай.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко зіграли кухарів у мюзиклі

"Мені дуже сподобалося, але скажу відверто, що я трохи недооцінив суть і складність дубляжу. Уявіть: мені довелось озвучувати справжню боротьбу в "партері" – цього я аж ніяк не очікував. Мені навіть пропонували манекена, щоб я з ним боровся. Крім того, іноді репліки потрібно було озвучувати крізь задишку, для чого доводилося робити деякі вправи. Впевнений, мій герой трохи змужнів з моїм голосом", - поділився Мірзоян.

Фільм базується на відомій комп'ютерній грі "Розкрадачка гробниць". Головна героїня - Лара Крофт - безстрашна донька ексцентричного шукача пригод. Він зник, коли Лара була підлітком. Зараз їй 21. Заробляє на хліб кур'єром у Східному Лондоні. Лара відмовляється успадкувати батькові статки та прийняти його смерть. Тож долучається до розслідування його таємничого зникнення.

Зараз ви читаєте новину «Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян озвучили персонажів голлівудського блокбастера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути