вівторок, 27 лютого 2018 12:08

Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко зіграли кухарів у мюзиклі
27

Арсен Мірзоян та інші зірки знялись у новому мюзиклі
Фото: Прес-служба
Арсен Мірзоян та інші зірки знялись у новому мюзиклі
Арсен Мірзоян та інші зірки знялись у новому мюзиклі
Арсен Мірзоян та інші зірки знялись у новому мюзиклі
Арсен Мірзоян та інші зірки знялись у новому мюзиклі

Відбулася прем'єра мюзиклу, знятого Оленою Коляденко спеціально до 20-річчя Caribbean Club. Прем'єра пройшла на великому екрані на закритій паті-ювілею за участю зіркових гостей

23 лютого Caribbean Club столичний клуб, з розмахом відсвяткував у колі близьких друзів круглу дату - 20-річчя. Крім величезного торта, Caribbean Club презентував справжній мюзикл із зірковим складом. У головних ролях знялися Олег Фагот Михайлюта, Злата Огневич, Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян. Андрій Джеджула, Гарік Кричевський, Амадор Лопес, Олексій Мочанов, Лідія Скорубська і Володимир Шпудейко. А Freedom-ballet, Freedom jazz, ManSound і балет NC17 влаштували справжній карнавал.

"Зйомки мюзиклу проходили не одну годину, тому мені було що подивитися і усвідомити, яка ж це все-таки суперкласні ідея створити з нами, артистами, безперервний сюжет і показати майбутнім глядачам усі куточки Caribbean Club.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Злата Огневич розповіла про перевтілення в офіціантку в новому мюзиклі

Я так багато разів співала на цій сцені, а в цей раз вперше побувала на кухні, де ми з чоловіком виступили в ролі кухарів. Можна сказати я побувала ревізором: все було бездоганно, як я і очікувала ", - розповіла Тоня Матвієнко.

На прем'єрі були присутні зіркові гості: Анна Завальська, Денис Дудко ( "Океан Ельзи"), Ольга Лукачева (MARU), Олег Фагот Михайлюта, Олександр Фоззі Сидоренко, Злата Огневич, Анатолій Анатоліч, ManSound, Вікторія Зубрейчук і ін.

Зараз ви читаєте новину «Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко зіграли кухарів у мюзиклі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути