Ексклюзиви
четвер, 22 лютого 2018 19:00

Злата Огнєвіч розповіла про перевтілення в офіціантку у новому мюзиклі
26

Злата Огневіч та інші українські зірки взяли участь у зйомках мюзиклу
Фото: Прес-служба
Злата Огневіч та інші українські зірки взяли участь у зйомках мюзиклу
Злата Огневіч та інші українські зірки взяли участь у зйомках мюзиклу
Злата Огневіч та інші українські зірки взяли участь у зйомках мюзиклу
Злата Огневіч та інші українські зірки взяли участь у зйомках мюзиклу

Напередодні свого 20-річного ювілею Caribbean Club запросив найяскравіших зірок української сцени взяти участь в зйомках веселого і яскравого музичного кліпу, прем'єрою якого буде відзначено святкове ювілейне шоу, заплановане на 23 лютого. Кліп, знятий Оленою Коляденко та Костянтином Гордієнко, вийшов веселим та драйвовим, наповненим тонким гумором, іронією та сяячою енергією. Участь у зйомках взяли такі видатні артисти як Олег Фагот Михайлюта, Злата Огневіч, Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян, Гарік Крічевський, Андрій Джеджула, Амадор Лопес, Володимир Шпудейко, Олексій Мочанов, Лідія Скорубська, гурт ManSound, Freedom-ballet, Freedom jazz та балет NC17. 23 лютого вони постануть перед гостями Caribbean Club в найнесподіваніших і незвичних образах.

На святковій вечірці, на яку будуть запрошені найближчі друзі Caribbean Club, після прем'єри мюзіклу на великому екрані, відбудеться імпровізаційний концерт. Зірки, що взяли участь у зйомках, заспівають у родинному колі друзів Caribbean Club.

"У мене тоді був справжній божевільний день, повний репетицій, занять, день, коли потрібно було встигнути все, а головне - встигнути на зйомку до наших друзів Caribbean Club! Під час зйомок я "воювала" з артистами балету, тому що їм було жарко і вони постійно включали кондиціонер, який дув мені прямо в дуже мокру спину. Навколо панувала справжня театральна атмосфера, хтось поправляв грим і труїв старі акторські байки, дівчата поправляли зачіски, а я намагалася вивчити скоріше танцювальну зв'язку, тому що потрібно було йти в кадр. Зізнаюся, я давно вже не отримувала такого задоволення від процесу! А з клубом я дружу давно. Тут був перший концерт туру "запали вогонь", тут були зустрічі з друзями артистами і тут я виконала за пропозицією "Caribbean Club" неймовірно яскравий і сонячний концерт в рамках проекту "Star & Оrcestra" з чудовими українськими музикантами. Caribbean Club - це завжди сонце, настрій і музика! ", - розповіла Злата Огневич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Злата Огневич та Арсен Мірзоян вразили неочікуваними образами у новому мюзиклі

"Я вважаю, що за 20 років роботи ми заслужили таку красиву листівку. Ми покладемо її до нашого альбому і будемо іноді діставати, розглядати цей сувенір і з задоволенням все згадувати. Найскладніше в цьому проекті було зібрати в один час і в одному місці зірок української естради, з огляду на їхню колосальну зайнятість і графіки", - говорить Ігор Іллюк, директор Caribbean Club.

Caribbean Club єдиний столичний музичний майданчик, який переступив 20-річний рубіж. Клуб був заснований в 1998 році, і за короткий час придбав культового статусу. У 2013 Caribbean Club пережив повну трансформацію і перетворився на Caribbean Club Concert Hall: нову будівлю клубу було створено з нуля, а сам проект і натуральні матеріали обробки сприяють ідеальній акустиці.

Гордість Caribbean Club Concert Hall - це камерні та акустичні концерти, джазові проекти, театральні постановки, що проходять в оригінальних форматах. Caribbean Club сміливо можна назвати трендмейкером: на його сцені виступають Борис Гребенщиков, Panivalkova, Ніно Катамадзе, The Maneken, Оля Діброва, Bebe, Mgzavrebi, SunSay, Shain Lee, Go-A, Рішар Гальяно, Том Харрел, Віллі Виллиамс, Шеймус Блейк, Борис Гребенщиков, "Мачете", Андрій Макаревич, "Скрябін", Ендрю Дональдс, "Тартак", Green Gray, "Друга Ріка", "Billy's Band", Dena DeRose, Wayne Escoffery, ALLOISE, Monatik, Лесь Подерев'янський, Артемій Троїцький, Пеп Торрес, Джиммі Бош, Ляпіс Трубецькой, Лама, "Серебряная свадьба", Pur Pur, Брати Гадюкіни, Христина Соловій, Sasha Boole, The Doox, Paul Monandise, Katya Chilly, Dennis Adu, ТНМК, Сергій Бабкін, Freedom Jazz, Antonio Gomez, Артем Півоваров, Олексій Горбунов, Ассаі, Hudaki Village Band та інші топові артисти

Зараз ви читаєте новину «Злата Огнєвіч розповіла про перевтілення в офіціантку у новому мюзиклі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути