вівторок, 12 червня 2012 12:22

Green Day випустять три альбоми за півроку

Green Day випустять три альбоми за півроку
Свій попередній альбом Green Day впустили три роки тому. Фото: bridgetv.ru

Американські панк-рокери Green Day анонсували дати виходу своєї нової альбомної трилогії "?Uno! ?Dos! ?Trе!". Три об'єднані загальною ідеєю диски будуть видані в кінці поточного року - але не одночасно, а з інтервалом в два місяці.

Перший з них - "?Uno!" - Побачить світ 24 вересня, другий - "?Dos!" - 14 листопада, а "?Trе!" послідує за ними 14 січня 2013-го. На даний час реліз - загалом і по частинах - доступний для замовлення на сайті групи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: U2 стали членом Зали слави Playboy

Запис "?Uno!", "?Dos!" і "?Trе!" здійснюється на студії Green Day в Окленді, Каліфорнія, під керівництвом продюсера Роба Кавальо.

Нагадаємо, що попередник прийдешньої альбомної трилогії - платівку "21st Century Breakdown" - Green Day презентували публіці в 2009 році.

Влітку цього року Green Day відіграють серію фестивальних концертів - у тому числі на японському Summer Sonic Festival, французькому Rock En Seine та італійському I-Day Festival, після чого відправляться в тур по розкрутці "?Uno! ?Dos! ?Trе!".

Зараз ви читаєте новину «Green Day випустять три альбоми за півроку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі