субота, 28 квітня 2012 15:44

Курт Кобейн не записував сольний альбом

Курт Кобейн не записував сольний альбом

Продюсер і музикант Бач Віг спростував інформацію про те, що Курт Кобейн перед смертю встиг записати матеріал для сольного альбому. Про це повідомляє NME.

Нагадаємо, інформація про існування такого запису з'явилася в пресі в середині квітня 2012 року. Чутку розповсюдив колишній гітарист групи Hole Ерік Ерландсон. Музикант заявляв, що чув композиції, підготовлені Кобейном для сольника. Крім того, Ерландсон навіть уточнював, що до сольного альбому Курта повинен був увійти кавер на чиюсь композицію.

За словами Бача Віга, якщо сольний альбом й існував, то тільки в голові у Кобейна. Віг вважає, що музикант не встиг записати сольний матеріал. Проте він не заперечує, що Кобейн міг зіграти якісь із придуманих, але не записаних ним пісень Ерландсону.

На початку 1990-х Віг співпрацював з очолюваною Кобейном групою Nirvana. Він виступив як продюсер альбому "Nevermind", що вийшов в 1991 році й приніс колективу широку популярність. Віг також продюсував записи Sonic Youth, The Smashing Pumpkins і Green Day. Бач Віг також є одним із засновників і ударником групи Garbage.

Зараз ви читаєте новину «Курт Кобейн не записував сольний альбом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі