Ексклюзиви
четвер, 29 листопада 2012 17:30

Гоша Куценко презентував фільм, який зняв, щоб відволіктися від трагедії
6

Фото: Фото: Катерина Колонович
Кадр з фільму
Кадр з фільму

До Дніпропетровська Гоша Куценко привіз фільм "Со мною вот что происходит", до якого він написав сценарій, спродюсував, а також виконав головну роль.

До кінотеатру актор під'їхав на чорному "Мерседесі" та у супроводі охоронців попрямував по червоній доріжці до глядачів у середину.

Показ фільму доволі унікальний, адже його зняли для фестивалів, тому цю стрічку бачило небагато людей. За зізнанням Гоші його демонстрували на презентації у Москві, Мінську, де актору було так страшно на прем'єрі, що він дуже напився, та на кількох фестивалях, на яких до речі фільм уже був відзначений нагородами. Усім бажаючим подивитися авторське кіно від Гоші Куценко залишається дочекатися його виходу на телебаченні.

У фойє глядачів пригощали вином, мартіні, віскі, цукерками, закусками та розважали піснями Мікаела Таривердієва. Такий музичний супровід було обрано не просто так. Сам Куценко назвав звертання до цих мелодій хитрістю, на яку він із режисером Віктором Шаміровим пішов задля того, щоб привабити глядачів.

Всі люблять новорічну стрічку "Іронія долі", а пісні з цього кінофільму асоціюються із Новим роком. Так виникла ідея, що герой буде готувати пісню "Со мною вот что происходит" для новорічного корпоративу, де усі співробітники повинні заспівати улюблені пісні шефа. До речі, цю ідею підкинув реальний випадок: на одному з корпоративів у Москві, який проводив Іван Ургант, Куценко бачив саме такого боса-меломана, якому намагалися догодити співом підлеглі.

Фільмом Куценко зайнявся, щоб відволіктися від трагедії у власній родині – минулого року актор втратив обох батьків.

"Я не знав як зупинити цей потік, який сипався на мене з космосу. Віктор Шаміров тоді сказав, що мені потрібно працювати. Причому не просто заробляти гроші, а спробувати реанімувати давно написаний сценарій. Знімати фільм розпочали з фінальної сцени – новорічного салюту".

Власне своїм батькам він й присвятив це кіно. Стрічка вийшла з роздумами про життя, повсякденні драми, втрати та розчарування героїв. І хоча після перегляду залишається приємне відчуття, Куценко не рекомендує дивитися фільм 1 січня з похміллям, щоб не виникло депресії.

Про плани на святкування Нового року Гоша з посмішкою каже: "Сподіваюсь, що хтось покладе на мене оком, я буду виступати на корпоративі й зароблю бабла".

Поки актор розповідав про свій фільм, йому намалювали портрет. Коли Гоша Куценко побачив його, то попросив виправити подвійне підборіддя. Художник переробив й віддав подарунок вже задоволеному митцю.

Зараз ви читаєте новину «Гоша Куценко презентував фільм, який зняв, щоб відволіктися від трагедії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі