четвер, 12 березня 2015 16:04

Гітарист Slipknot отримав ножове поранення в голову від свого брата

Гітарист Slipknot отримав ножове поранення в голову від свого брата

Гітарист метал-групи Slipknot Мік Томсон потрапив у лікарню з ножовим пораненням у голову. Про це пише The Guardian.

Одночасно з ним був госпіталізований його брат Ендрю, його привезли на другій машині швидкої допомоги. Обидва опинилися в нетверезому вигляді. Пошкодження були нанесені під час бійки один з одним, інцидент стався в будинку музиканта в місті Клайв (штат Айова).

Соліст гурту Slipknot Корі Тейлор (написав у своєму Twitter, що життя Міка ніщо не загрожує.

Група Slipknot була створена в 1995 році. На даний момент команда випустила п'ять студійних альбомів, останній з яких, The Gray Chapter, надійшов у продаж в 2014 році.

Виконавці відомі своїм сценічним іміджем. Учасники групи носять комбінезони і унікальні маски, які, за їх словами, характеризують особистість кожного з них.

У травні 2010 року група втратила басиста Пола Грея, який помер від передозування опіатів. Після цього Slipknot тимчасово припинила творчу діяльність, але кілька місяців тому музиканти вирішили повернутися до роботи. У 2012 році команда презентувала платівку компіляцій Antennas to Hell, в яку увійшли її кращі пісні.

Зараз ви читаєте новину «Гітарист Slipknot отримав ножове поранення в голову від свого брата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі