четвер, 21 березня 2013 12:11

Французький художник створив скульптуру з 4000 пластинок зеленої жуйки
7

Фото: Фото: jeremylaffon.com

Більше 4 тисяч пластин м'ятної жувальної гумки знадобилося французькому художнику Жеремі Лаффону (Jeremy Laffon) для створення унікальної скульптури зі складною геометрією, пише газета Daily Mail.

На створення скульптури заввишки близько двох і довжиною близько трьох метрів автору знадобилося кілька місяців. Спочатку художник купував "будівельний матеріал" на власні гроші, однак незабаром його погодився спонсорувати великий виробник жувальної гумки.

Скульптура Лаффона була виконана за тим же принципом, що і карткові будиночки. Завдяки пластичності матеріалу художнику вдалося створити складну геометричну структуру, в якій високі вежі з'єднувалися спіралеподібними переходами.

Проте, життя "м'ятного" ??шедевра виявилося недовгим. За словами художника, він прагнув передати в своїй роботі стан фрустрації. З цією метою відразу після завершення роботи він розплавив кілька пластин, після чого вся конструкція поступово зруйнувалася на очах у глядачів.

Зараз ви читаєте новину «Французький художник створив скульптуру з 4000 пластинок зеленої жуйки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі