четвер, 23 травня 2013 10:25

Фестиваль нової музики у Києві відкриє найвідоміший акордеоніст світу

 

Фестиваль нової музики у Києві підготував дев'ять концертів відомих на весь світ сучасних композиторів і виконавців із України, США, Великобританії, Японії, Італії, Росії та України.

Проходитиме фестиваль під час Книжкового Арсеналу з 25-го травня по 1 червня. Власне, відкриє Книжковий Арсенал 24 травня один із найвідоміших акордеоністів світу, людина, з ім'ям якої пов'язують "accordion rennaissance" останніх 20-ти років - Гай Клюсевек.

А от кожен виступ вокалістки та віолончелістки Одрі Чен - унікальний музичний перформенс. Також серед виконавців - Ніколя Горват, П'єр Бастьєн (Франція), Луїджі Гаджеро, Емануеле Торкваті (Італія), New Era Orchestra та Ансамбль ConstantY (Україна).

Центральною ж подією програми буде світова прем'єра моноопери Святослава Луньова на вірші Льюїса Керролла з "Аліси в країні чудес" у виконанні Національного симфонічного оркестру (диригент – Володимир Сіренко, солістка – Людмила Зюбіна).

Увесь розклад програми Фестивалю нової музики можна почитати за посиланням.

Зараз ви читаєте новину «Фестиваль нової музики у Києві відкриє найвідоміший акордеоніст світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі