субота, 30 червня 2012 12:39

Фестиваль "Краще місто" в Дніпропетровську зібрав зірок світового масштабу
14

На фестиваль приїхали понад тисячі байкерів
Фото: Фото: Алла Мошногорська
Байкери представляють клуби з України, Росії та інших країн
Губернатора Дніпропетровщини Олександра Вілкул

Вчора, 29 червня, закінчився перший день фестивалю "Краще місто" в Дніпропетровську.

Фестиваль проходить за підтримки губернатора Дніпропетровщини Олександра Вілкули в заміському парку відпочинку "Новоселиця". О 10.00 свято стартувало зі зльоту байкерів. У ньому взяли участь більше тисячі людей, які представляють клуби ANGELS (Дніпропетровськ), Нічні вовки (Росія), SilverBullets (Київ), Блек Ревенс (Кривий Ріг) та інші клуби з України, Росії тощо.

Відповідаючи на питання журналістів, мотоцикл - це хобі чи данина моді, Олександр Вілкул сказав: "Я люблю мотоцикли. Я люблю рух. Це частина мене. Це не данина моді. Я їжджу на мотоциклі останні 25 років. Колись ми з дружиною підрахували, що в цілому я проїхав більше 150 тисяч кілометрів. Я вважаю, що захоплення мотоциклом - це захоплення сильних духом і тих людей, які впевнено дивляться вперед людей".

Глядачі в фан-зоні місця почали займати ще години за 3 до початку концерту.

Відкрили головну сцену фестивалю "О.Torvald" (Оторвальд) - українська рок-група, яка виконує пісні російською та українською мовами, була утворена в 2005 році в Полтаві. Наступним були "Мачете" - сольний проект Ярослава Малого ("TOKiO").

Також виступили "Бумбокс", "Сплін", БІ-2, "Воплі Відоплясова", "Evanescence".

Сьогодні на головній сцені глядачі почують "We Are! Red Wolf", "Кука", "Друга Ріка", Братів Карамазових, ДДТ, "Apollo 440", "The Rasmus", "Shifty & DJ Lethal".

Фестиваль триватиме до 1 липня.

Зараз ви читаєте новину «Фестиваль "Краще місто" в Дніпропетровську зібрав зірок світового масштабу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі