пʼятниця, 29 червня 2012 10:43

Radiohead назвали нові дати перенесених концертів

Radiohead назвали нові дати перенесених концертів
Причиною перенесення дат шоу була названа необхідність в ремонті світлового обладнання. Фото: altwall.net

Група Radiohead офіційно оголосила нові дати перенесених через обвалення сцени європейських концертів. Згідно з інформацією на офіційному сайті колективу, заходи, які повинні були відбутися з 30 червня по 9 липня в Швейцарії, Італії та Німеччини, пройдуть в період з 20 по 30 вересня.

Radiohead були змушені зрушити дати своїх європейських виступів після того, як перед початком концерту гурту в Торонто обрушився навіс над сценою. В результаті події загинув технік групи, три людини отримали травми й були госпіталізовані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ролик нового альбому Muse за добу зібрав півмільйона переглядів

Через кілька днів після події в Канаді Radiohead повідомили, що змушені відкласти свої виступи в країнах Європи. Причиною перенесення дат шоу була названа необхідність в ремонті світлового обладнання, що вийшов з ладу після обвалення сцени.

Перший із семи перенесених концертів відбудеться 20 вересня в Швейцарії, з 22 по 26 вересня Radiohead виступатимуть в Італії, а 29 і 30 вересня пройдуть шоу в Німеччині. Більш докладно з інформацією про нові дати можна ознайомитися тут. Придбані на старі дати квитки будуть дійсні в дні перенесених концертів.

Зараз ви читаєте новину «Radiohead назвали нові дати перенесених концертів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі