вівторок, 26 січня 2010 15:03

Radiohead зібрали для Гаїті півмільйона доларів (ФОТО, ВІДЕО)

Добродійний концерт британської групи Radiohead в Лос-Анджелесі на підтримку постраждалих від землетрусу на Гаїті зібрав 573 тисячі доларів, повідомляє ContactMusic.

Виступ відбувся в голлівудському театрі імені Генрі Фонди 24 січня. Квитки на захід розповсюджувалися за допомогою аукціону. Серед глядачів були помічені Джастін Тімберлейк, Джесіка Біль, Дрю Беррімор, басист Red Hot Chili Peppers Флі та інші знаменитості.

Під час концерту Radiohead виконали 24 пісні, включаючи нову композицію "Lotus Flower".

Добродійна ініціатива Radiohead стала далеко не першою музичною акцією на підтримку Гаїті, де 12 січня від сильного землетрусу загинули більше 150 тисяч осіб. Найбільшою акцією став телемарафон "Норі for Haiti Now", що транслювався в ефірі MTV і зібрав більше 60 мільйонів доларів. Очікується, що випущений за підсумками марафону альбом, в записі якого взяли участь Брюс Спрінгстін, Мадонна, Аліша Кіс, Coldplay, Шакіра, Стіві Уандер, Стінг, Бейонсе, Крістіна Агілера, Боно, Jay-Z, Ріанна та інші, займе перше місце хіт-параду Billboard, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Radiohead зібрали для Гаїті півмільйона доларів (ФОТО, ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі