четвер, 05 вересня 2013 16:26

Еротичні полювання іншопланетянки та спецефекти як в "Аватарі"- нові трейлери тижня
11

Убий своїх коханих
Убий своїх коханих
Убий своїх коханих
Аббатство Даунтон
Сусіди

Gazeta.ua підібрала найсвіжіші кіноролики цього тижня.

Перший повноцінний трейлер фільму "Гравітація", який після презентації на Венеціанському кінофестивалі, отримує тільки компліменти. Одні за спецефектами порівнюють його з "Аватаром", а інші захоплюються моторошністю показаного космосу. Це історія двох астронавтів. Їхній космічний корабель вибухає і вони скріплені тросом опиняються у відкритому космосі без зв'язку із Землею і надії на порятунок.

Тизер фільму "Побудь в моїй шкірі" - моторошний і містичний. Дія фільму відбувається в Шотландії. Скарлетт Йоханссон грає іншопланетянку, яка заманює довірливих молодих чоловіків і вбиває їх.

Новий трейлер четвертого сезону популярного серіалу "Абатство Даунтон" обіцяє так само багато чисто англійської драматичності. Численні родичі і члени сімейства плетуть нескінченні інтриги. До того ж з'являться нові герої.

"Убий своїх коханих" Джона Крокідаса цього року став однією з найгучніших подій фестивалю незалежного кіно "Санденс". Публіку найбільше вразили відверті гомосексуальні сцени за участю Деніела Редкліффа. За сюжетом, долі трьох письменників-"бунтарів" - Вільяма Берроуза, Джека Керуака і Аллена Гінзберга - сплітаються воєдино в 1944 році, після вбивства, скоєного їхнім приятелем Люсьєном Карром.

Комедія "Сусіди" Ніколаса Столлера брутальна від нецензурщини до голих тіл у кадрі. Сет Роген і Роуз Бірн дуже стараються подружитися з новими сусідами, але Зак Ефрон і його прихвосні просто живають своїми вибриками доброзичливе подружжя.

Зараз ви читаєте новину «Еротичні полювання іншопланетянки та спецефекти як в "Аватарі"- нові трейлери тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі