Ексклюзиви
понеділок, 28 травня 2007 14:36

Енріке Іглесіас покинув Курнікову (ФОТО)

 

Іспанський співак Енріке Іглесіас і російська тенісистка Анна Курнікова розлучилися після п`яти років стосунків, повідомляє The Sun.

Енріке підтвердив у Стокгольмі, що він тепер самотній і "не має нічого проти" самоти. Співак натякнув, що причиною розриву став той факт, що він "не готовий" до батьківства.

Відносини Енріке і Анни зав`язалися в 2002 році, коли Анна зіграла дівчину співака в кліпі на пісню "Escape". За деякий час для пари настали важкі часи: Іглесіаса звинувачували в інтрижці з дівчиною з Австралії. Але три роки тому Анну помітили з величезним діамантом на безіменному пальці, що, звичайно, привело до чуток про заручини співака і тенісистки.

Енріке недавно оголосив, що не збирався одружуватися з Анною Курніковою. Він пояснив це тим, що "це нічого не змінить", але тепер журналісти бачать в цьому небажанні ознаку швидкого розставання пари, пише Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Енріке Іглесіас покинув Курнікову (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі