четвер, 07 липня 2011 13:58

Емма Вотсон показала "стиль" перед останнім "Гаррі Поттером"
12

Фото: Reuters

Світова прем'єра заключної серії фільмів про Гаррі Поттера - "Гаррі Поттер і дари смерті. Частина 2" - відбудеться в четвер у Лондоні і закриє 10-річну історію однієї з найзнаменитіших і найпопулярніших кіноепопей. Ця частина кіносаги стане першою, випущеною в тривимірному форматі.

Зйомки фільму завершилися більше року тому, і головні герої, які починали свій шлях у кіно ще дітьми, а зараз помітно подорослішали, вже задіяні в інших проектах. Але для шанувальників фінал настає тільки зараз, коли Гаррі, Рон і Герміона (Деніел Редкліфф, Руперт Грінт та Емма Вотсон) відправляться в ризиковану подорож, щоб знищити ключі - Крестражи - до безсмертя головного лиходія Волан-де-Морта.

Всі великі лондонські прем'єри проходять в кінотеатрі Odeon на Лестер-сквер. Тут же з 8 липня у шанувальників буде можливість попрощатися з героями, подивившись за тиждень всі попередні 7 фільмів. Однак через ремонт на самій площі Лестер, доріжку розтягнуть неподалік - на Трафальгарській площі. Звідти, після інтерв'ю та фотосесій біля Колони Нельсона зірки вирушать до кінотеатру дорогою, яка на цей вечір буде стилізована під Косий провулок - фантазійну торгову вулицю зі світу Роулінг, де можна придбати все необхідне для занять магією.

Фанати Гаррі Поттера стали з'їжджатися до центру Лондона, на Трафальгарську площу ще з початку тижня. Там розгорнувся цілий наметовий табір, що вмістив найбільш відчайдушних шанувальників, які прагнули будь-що роздобути місця в перших рядах глядачів.

Зламати їхню завзятість не змогли ані дощі, ані нічна прохолода, ані палюча полуденна спеку. Як попередили метеорологи, їм знову слід готуватися до примх погоди - очікується, що в четвер у Лондоні пройдуть дощі.

У середу щасливчикам з числа присутніх там тисяч осіб організатори видали спеціальні браслети, що дають право вітати на Трафальгарській площі своїх кумирів. Багато фанатів, які вже заготовили барвисті костюми, в очікуванні заповітної події залишилися на площі на ніч.

Актори на своїй прес-конференції перед останньою прем'єрою, відповідаючи на питання журналістів, чи переживають вони у зв'язку з закінченням кіноепопеї, заявили, що намагаються впоратися з відчуттям серйозної втрати. Як заявив Грінт, він досі не може повірити, що все закінчено.

"Я не думаю, що примирився з цим ... Ми закінчили (зніматися) рік тому, але я все ще відчуваю себе трохи втраченим і не знаю, що мені з цим почуттям робити", - сказав актор, зазначивши, що зйомки в цих фільмах стали для нього "частиною мого життя", а давно заплановане закінчення проекту, все одно стало для акторів раптовим.

"Це дуже сумно, і я буду дуже щиро сумувати за фільмом і за всіма вами", - додав Грінт.

А Деніел Редкліфф, звернення якого до журналістів було заздалегідь записано на плівку, так як актор, який знаходиться в США всі останні дні до прем'єри був задіяний у спектаклі на Бродвеї, заявив, що щиро вірить в те, що дружба всіх трьох героїв не закінчиться із завершенням фільмів про Гаррі Поттера.

"Я дійсно переконаний, що зв'язок між мною, Рупертом та Еммою тепер нерозривний, бо я не думаю, що хтось розуміє, через яке божевілля всі ми пройшли. Я буду дуже, дуже сильно сумувати за ними, але, думаю, ми знайдемо інші проекти, де б змогли грати разом", - сказав Редкліфф.

Зараз ви читаєте новину «Емма Вотсон показала "стиль" перед останнім "Гаррі Поттером"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі